Trans-Automat 30. születésnap

Trans-Automat 30. születésnap

Trans-Automat 30. születésnap

Idén megrendezésre került a Trans-Automat 30. születésnapja, amit ügyfeleink és kollegáink körében töltöttünk egy programokban gazdag nap keretein belül. Az ünnepséget a gyönyörű Teleki-Tisza Kastély és annak területén tudtuk tartani, ami tökéletes helyszínt biztosított mindenki számára.

A rendezvényen számos előadásnak lehettünk fül- és szemtanúi. Márkusné Riss Erika nyitotta az előadássorozatot, összefoglalva a kihívásokban és fejlesztésekben gazdag 30 évet, ami a kollegák és ügyfeleink nélkül nem sikerült volna.  Fellépett Dittel Gábor ügyvezető főtitkár a NiT Hunagry-től, aki részletes beszámolót adott a jövő közúti fuvarozásáról és a fuvarozó szakma problémáiról. Mikulás Róbert főosztályvezető a Technológiai és Ipari Minisztériumból, akitől meghallgattuk milyen feladatok állnak a tachográf szakma előtt, illetve kiemelten beszélt a Mobilitási csomag és a Smart tachográf 2.generáció bevezetésével járó feladatokról. Nem utolsó sorban volt szerencsénk Zentai Tamás ügyvezető igazgató előadását megtekinteni, aki az Energotesttől érkezett és az együttműködési jövőképről adott beszámolót, továbbá tájékoztatott az energetikai megoldásokról, mely a mostani gazdasági körülmények között még inkább felértékelődött. 

Az előadásokat minden résztvevő hatalmas érdeklődéssel figyelte, felkészülve az előttünk álló évek munkájára, hogy a jövőben is együtt tudjuk az akadályokat leküzdeni és képesek legyünk minden változáshoz sikeresen alkalmazkodni. 

Ezt követően került sor a kötetlen játéksorozatra, melyen mindenki meg tudta mérettetni a tudását és kézügyességét, és amelynek végén a legjobban teljesítő játékos értékes nyereményben részesülhetett. Kivétel nélkül mindenki részt vett a játékokon, ami hatalmas élményt nyújtott a számunkra, látva a résztvevők lelkesedését.

 

Összefoglalva egy izgalmakban és programokban gazdag napot tudhatunk magunk mögött, amely egy korszak sikeres lezárását jelentette, de amely egy új időszak megkezdését is jelképezi.

Mindenkinek köszönjük, akik eljöttek és velünk ünnepeltek és köszönjük ezt a közös 30 évet!!!

Időpontfoglalás