Fedélzeti Súlymérő Rendszer (OBWS)


Fedélzeti Súlymérő Rendszer (OBWS)

Fedélzeti Súlymérő Rendszer (OBWS)

Egy ideális, egyetlen forrásból származó megoldás minden jármű és flotta típus számára.

A Fedélzeti Súlymérő Rendszer (On Board Weighing System - OBWS) segít a flottaüzemeltetőknek az EU 2015/719 irányelv betartásában, amelyet 2021-ben fognak törvénybe iktatni. A direktíva értelmében szükségessé válik majd a haszongépjárművek gyakori súlymérése. A rendszer egyik előnye, hogy helyhez kötött mérleg használata nélkül, gyorsan és könnyedén jegyzi fel a pótkocsihoz vagy a félpótkocsihoz csatlakoztatott jármű súlyát. A flottaüzemeltetők és a járművezetők már azelőtt tudni fogják, hogy a kamion biztonságos, mielőtt az útnak indulna.

A járművek megrakodása sokkal biztonságosabb, hatékonyabb és ökonomikusabb. A flottamenedzser még az út megkezdése előtt látja az adatokat, ezzel csökkentve az üresjáratok számát. A rendelkezésre álló adat lehetővé teszi az előzetes karbantartás végrehajtását, valamint jó alapként szolgál az új cégmodellek számára, beleértve a terheléstől függő vámokat is.

Cégünk egy ideális, teljeskörű, egyetlen forrásból származó megoldást kínál minden jármű és flotta típusnak. A légrugós futómű segít a tengelyekre nehezedő rakomány állapotának állandó megfigyelésében. A Continental személyre szabott megoldással tud szolgálni az acél rugós tengelyekhez is. A vezető és a flottaüzemeltető adatai mindig védelem alatt állnak – így a biztonságérzet állandó.

Műszaki specifikációk

  • A szenzorok mérik a tengelyre nehezedő rakományt.
  • Minden egyetlen forrásból: a szenzortól az adatfeldolgozáson keresztül egyenesen a szoftver alkalmazásokig.
  • Az adatok bárhonnan elérhetők az alkalmazáson keresztül.

Előnyök:

  • A rakomány folyamatos ellenőrzése a jogi követelmények betartásával.
  • A rendszer hasznos információt továbbít a járműről. Ez lehetővé tesz további funkciókat és megnöveli a flotta hatékonyságát.
  • Személyre szabott megoldások különféle követelményekkel szemben.

Időpontfoglalás